Προϊόντα για από τυρί (5)

Michele Grassi - κριτικός τυριών, ειδικός στην τεχνολογία γαλακτοκομίας

Michele Grassi - κριτικός τυριών, ειδικός στην τεχνολογία γαλακτοκομίας

Ο Μισέλ Γκράσι, ειδικός στην τεχνολογία τυροκομίας, ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα των ιταλικών τυριών από ωμό γάλα. Είναι σύμβουλος τυροκομίας και δάσκαλος για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Συγγραφέας ορισμένων τόμων που σχετίζονται με το τυρί, μεταξύ των οποίων το "Aroma, ένα αισθητηριακό ταξίδι στα ιταλικά τυριά DOP", εκδόσεις Tamellini, και το "Εγχειρίδιο του Τυροκόμου" εκδοθέν από την Hoepli.
Εκπαίδευση - Κατάρτιση και διδασκαλία για ενήλικες και παιδιά

Εκπαίδευση - Κατάρτιση και διδασκαλία για ενήλικες και παιδιά

Από την αρχή πρέπει να ξεκινήσουμε, δηλαδή από τα παιδιά. Με το καταχωρημένο σήμα "Formaggiamo?" ο Michele Grassi έχει σκοπό να μελετήσει, για να προτείνει, μια διδακτική μέθοδο που στοχεύει στη τεχνολογική γνώση του τυριού, κυρίως για παιδιά αλλά και για ενήλικες.
Εκπαίδευση - Εκπαίδευση εταιρειών στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων, εμπορική εκπαίδευση και εκπαίδευση καταναλωτών

Εκπαίδευση - Εκπαίδευση εταιρειών στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων, εμπορική εκπαίδευση και εκπαίδευση καταναλωτών

Η υπηρεσία στοχεύει στην εκπαίδευση εταιρειών που επιθυμούν να αυξήσουν τις γνώσεις των υπαλλήλων τους σχετικά με το τυρί. Τυροκόμοι, προσωπικό επεξεργασίας, υπάλληλοι σε μικρές και μεγάλες δομές διανομής και καταναλωτές.
Συμβουλευτική - Συμβουλευτική για τυροκόμους

Συμβουλευτική - Συμβουλευτική για τυροκόμους

Προσέγγιση ή μάστερ για τυροκόμους με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Έρευνα και μελέτη παραδοσιακών και νέων τεχνολογιών.
Μαθήματα - Μαθήματα Παρασκευής Τυριού

Μαθήματα - Μαθήματα Παρασκευής Τυριού

Μαθήματα για όσους επιθυμούν να γίνουν τυροκόμοι ή για όσους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την τεχνολογία του ιταλικού τυριού, ιδιαίτερα με ωμό γάλα.